VIDEO: Købet af to læssemaskiner betyder en væsentlig brændstofbesparelse, en højere produktivitet og styrker Strøjer Tegls grønne profil.

Zeppelin Danmark har leveret to Cat læssemaskiner 972MXE til Strøjer Tegl, og maskinernes lave brændstofforbrug bidrager til, at Strøjer Tegl´s CO2-aftryk reduceres. Helt i tråd med firmaets politik på miljøområdet.

- Det har spillet en afgørende rolle for os, at Cat maskinerne har det laveste energiforbrug, som man kan få i branchen og med så lave emissioner, som man overhovedet kan opnå. De passer godt ind i den grønne profil, som vores virksomhed profilerer sig på, siger teknisk chef Niels Opstrup, Strøjer Tegl.

De to nye læssemaskiner er en yderligere udvidelse af Cat maskinparken, der i forvejen også tæller en dozer og gravemaskine.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kæden holdes stram

Strøjer Tegls samlede produktion er helt afhængig af, at hvert eneste led i produktionskæden fungerer. Forsinkelser eller nedbrud det ene sted, får hurtigt konsekvenser andre steder i produktionen.

- Det hele skal spille sammen. Du kan ikke fjerne et led i kæden, før hele produktionen i princippet stopper. Vi er afhængig af hvert enkelt led. Vi søger derfor efter de mest stabile løsninger. Cat vurderer vi til at være de mest driftssikre og pålidelige maskiner på markedet, siger Niels Opstrup.

Læssemaskinerne kører effektivt 10 timer om dagen og flytter omkring 400 ton ler hver dag.

- I maskinførernes øjne er Cat "Rolls-Royce" inden for læssemaskiner. Det spiller en væsentlig rolle, at vores maskinførere er tilfredse med de maskiner, de kører i, siger Niels Opstrup.