Lyt til artiklen:

CG Jensen skal fortsat vedligeholde broerne øst for Storebælt

00:00
Hastighed: ???x
01:35

For tredje gang i træk har CG Jensen vundet broteknisk vedligehold på Sjælland og kommer dermed til at stå for vedligehold af Vejdirektoratets broer og bygværker øst for Storebælt gennem 12 år.

Opgaven indebærer blandt andet reparation af fuger og slaghuller på broer, vedligeholdelse af broautoværn, udbedring af påkørselsskader samt mange andre opgaver som fjernelse af uønsket bevoksning og overmaling af graffiti omkring de mere 900 bygværker fordelt på Sjælland samt Lolland og Falster.

- Vi betragter broteknisk vedligehold som en del af vores DNA - og vi er meget glade for at kunne fortsætte vores mangeårige samarbejde med Vejdirektoratet, siger divisionschef i CG Jensens division Betonrenovering Søren Persson om den fireårige kontrakt.

Kompetencer i huset

Renoveringsopgaverne varetages typisk af et servicehold med en special indrettet servicevogn. Alle servicehold har kurset "Vejen som Arbejdsplads."

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I forbindelse med renoveringsarbejdet sørger division Betonrenovering selv for trafikafvikling, hvad enten der er brug for komplekse afspærringer af motorveje, broer og hovedveje eller enkle trafikregulerende færdselsforanstaltninger på landevejene.

- Vi har haft en klar strategi om at kunne løfte opgaven i egenproduktion. Derfor har vi valgt at uddanne vores folk, så de både er i stand til at varetage trafikopstillingen samt de mangeartede, forskellige arbejdsopgaver, som projektet typisk indeholder, siger Søren Persson.

Det nye broteknisk vedligehold løber fra 1. januar 2022 til 31. december 2025.