Lyt til artiklen:

Vandrepokal afleveret hos DBL-vinder

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

Fredag fik vinderen af DBL Entreprenør overrakt vandrepokalen, som altså skal stå hos Zeppelin Danmark indtil der til april næste år igen afholdes DBL.

Fire af landets bedste entreprenør-mekaniker lærlinge kæmpede under E&H 16.-18. september om titlen som landets bedste mekaniker, og titlen gik til Christian Aggerholm Andersen fra Zeppelin Danmark.

Fredag blev vandrepokalen med frisk indgravering så afleveret til Christian. Det skete hos Zeppelin i Skejby ved Aarhus, hvor repræsentanter fra arrangørerne havde indfundet sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er da rigtig glad for titlen, og der har også været god træning op til svendeprøven, som jeg skal til om et par uger, siger vinderen.

rich-media-2
Tre vindere er hidtil fundet ved DBL Entreprenør, som begyndte i 2018. Foto: Torben Jastram.

I år var det tredje gang, Maskinleverandørerne valgte at afholde DBL Entreprenør, og allerede til foråret går det løs igen. Til den tid bliver konkurrencen afholdt i forbindelse med DM i Skills, der foregår i Høng i slutningen af april.

- Vi afholder især lærlingekonkurrencen for at sætte fokus på branchens uddannelser, og for at hædre de mange dygtige nye mekanikere, vi har i faget. Det er vigtigt, at vi fortsat kan rekruttere dygtige unge mennesker, der har interesse for at vedligeholde de store og små maskiner, sagde faglig sekretær Erling Jensen fra Dansk Metal ved overrækkelsen.

Foruden Maskinleverandørerne og Dansk Metal, står 3F, Kramp og HEG bag DBL-konkurrencerne. Maskinteknik har siden starten i 2018 været tilknyttet som mediepartner, og det vil vi også være under DBL 2022.