Lyt til artiklen:

Tung storebror tilføjes serie af hurtigskifte

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Abonnementsartikel

Nu introducerer Steelwrist SQ90, den hidtil største model inden for SQ Auto Connection hurtigskifte.

SQ90 er målrettet gravemaskiner på op til 70 tons i nedrivningsindustrien, så det er udstyr til de tunge drenge, Steelwrist nu officielt markedsfører, selvom Maskinteknik allerede under E&H tilbage i september fortalte om det nye tunge hurtigskifte.

Efter lanceringen af SQ Auto Connection-hurtigskifte i 2017, omfatter serien før i dag SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55 samt SQ80. Og nu så også SQ90. Tilføjelsen af SQ90 -skiftet opfylder efterspørgslen fra nedrivningsindustrien, hvor mange og hurtige udskiftninger af arbejdsredskaber er almindelige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
SG-serien omfatter med SQ90 nu seks forskellige modelstørrelser. Pressefoto.

- I nedrivningsindustrien med sine hyppige udskiftninger i arbejdsredskaber, handler det om at bruge det rigtige udstyr til det rigtige job på det rigtige tidspunkt. SQ gør det muligt for operatør og maskiner, at arbejde kontinuerligt til enhver tid, og arbejdssikkerheden stiger, når operatører let kan skifte og bruge det bedste udstyr til jobbet, siger Stefan Stockhaus, administrerende direktør i Steelwrist AB.

SQ90 samt alle andre Steelwrist SQ produkter følger den globale Open-S industristandard for fuldautomatiske skifte til gravemaskiner. Standarden gør det lettere for maskinførere og entreprenører at vælge hurtigskifte, tiltrotatorer og arbejdsredskaber fra forskellige producenter og være sikre på, at de fungerer sammen.

Opgraderet sikkerhedsløsning

Front Pin Lock fra Steelwrist er en mekanisk lås på forakslen, der markant begrænser risikoen for et utilsigtet tab af arbejdsredskaber. Med Steelwrists indgang til nedrivningssegmentet er den patenterede Front Pin Lock -teknologi blevet opgraderet til en anden generation, for at understøtte det tunge nedrivningsudstyr.