sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sikkerhed på din arbejdsplads med effektiv maskinafskærmning

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Sikkerhed er en af de vigtigste faktorer på en funktionel arbejdsplads. I trygge rammer udøves det bedste arbejde, og derfor er det essentielt, at dine arbejdere eller kollegaer føler, at sikkerhed er en topprioritet i deres arbejdsmiljø

Hvis du eller dine medarbejdere arbejder i et område med maskinproduktion er maskinafskærmning en vigtig brik i at skabe et effektivt og trygt arbejdsmiljø. Brplast.dk tilbyder maskinafskærmninger der er skræddersyet til dine maskiner, så frygten på arbejdspladsen kan elimineres fuldkomment. Men maskinafskærmning tjener andre formål end blot at fjerne risikoen for at komme i klemme eller sågar miste en finger. Maskinafskærmning har mange fordele, som du kan læse nærmere om på Brplast.dk, eller fortsat nedenstående.

Funktionelt produkt til din arbejdsplads

Med maskinafskærmning i plastik er du sikker på at få en holdbar og nyttig løsning, der også kan tjene din arbejdsplads langsigtet. Maskinafskærmningen er nemlig skabt i plastik for at øge holdbarheden, så dit firma kan få glæde af produktet længst tid muligt. Til forskel fra pap, tape eller andre midlertidige løsninger, fungerer plastikken så længe, du behøver den. Med det gennemsigtige udseende er plastik afskærmningen også pænere udadtil og samtidig funktionel, idet du igennem glasset stadig kan holde øje med dine maskiner, uden at skulle i fysisk kontakt med dem.

Sikkerhed som en væsentlighed

Brplast.dk har på mange måder vægtet sikkerheden høj i forhold til at skabe effektive maskinafskærmninger. Sikkerhed er nemlig ikke blot, at der er skabt afstand imellem arbejdere og maskiner, så man er uden for rækkevide. Hos Brplast.dk gøres der en ekstra indsats for at alle produkter er kvalitetssikret, så de leveres uden revner eller buler. På den måde er du garanteret, at maskinafskærmningen vedligeholder din maskines hygiejne, så også maskinen kan fungere længst tid muligt.

Overskuelig proces

På Brplast.dks hjemmeside finder du kontakt- og bestillingsoplysninger, samt information om forskellige materialer og teknikker. Under produceringen indledes der dialog med Brplast.dk, så så du på overskuelig vis kan skræddersy din maskinafskærmning efter netop din maskine. Hertil kan du både sende Brplast.dk dine informationer om det ønskede produkt, men firmaet tilbyder altså også at udføre denne del for dig, ved at komme til dig og opmåle dine maskiner. Brplast.dk tilbyder derudover også både levering samt montering af din maskinafskærmning. Processen har aldrig været nemmere. Med maskinafskærmning fra Brplast får du dermed en nem, holdbar løsning, som kan hjælpe din arbejdsplads på et væld af forskellige planer på lang sigt.