Lyt til artiklen:

MT Højgaard øger omsætning

00:00
Hastighed: ???x
01:16

God fremgang i 3. kvartal for Holdingselskabet, som fastholder tidligere opdaterede forventninger til hele året.

Omsætningen for 3. kvartal steg med ca. 20 procent 1.803 millioner kroner i forhold til samme periode sidste år. Det viser det netop offentliggjorte delårsregnskab for 3. kvartal hos MT Højgaard Holding - moderselskabet bag blandt andet MT Højgaard Danmark, Enemærke & Petersen og Ajos.

Driftsresultatet endte på 64 millioner kroner mod 37 millioner i 3. kvartal 2020. Overskudsgraden steg til 3,5 procent som følge af bedre kapacitetsudnyttelse, højere bruttomargin og lavere nedskrivninger.

- Vi har en ordrebeholdning på over 10 milliarder kroner, og det er det højeste niveau i mere end 10 år. Vores satsning på strategiske samarbejder og partnerskaber med bygherrer lønner sig. Konkurrencekraften er styrket på tværs af koncernen, og der er fortsat god efterspørgsel - især inden for de områder, hvor vi har noget særligt at byde på. Resultatmæssigt er vi lidt foran planen i år, og vi ser frem til at levere yderligere forbedringer i 2022, siger adm. direktør og koncernchef Morten Hansen, MT Højgaard Holding.