Tricktyv med falsk identitet fuppede sig til at leje minigraver, maskintrailer og stilladser, som aldrig vendte tilbage til ejeren.

I Stensby på Nordfyn går Allan Fjeldgaard, Fjeldgaardshop, rundt og er godt irriteret over en kunde, der har snydt ham og stukket af med en næsten ny minigraver, en ældre maskintrailer, to Jumbo rullestilladser samt et par køreplader. Samlet beløber de forsvundne effekter sig til omkring 250.000 kroner.

Kunden kom og lejede udstyret hos ham den 1. november, og Allan Fjeldgaard skrev både mandens kørekortnummer og virksomhedens - JM Multiservice - cvr-nummer på lejekontrakten.

- Og siden har jeg desværre ikke set noget til manden, siger Allan Fjeldgaard til Maskinteknik.

Han har naturligvis efterfølgende ringet til virksomheden, som tilsyneladende intet kender til hverken kunden eller en lejeaftale med Fjeldgaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den forsvundne minigraver er næsten ny og har kun omkring 50 timer bag sig. Det drejer sig om en eurocomach es 12ZT. Sammen med minigraveren forsvandt også to Jumbo rullestilladser, et par køreplader samt en ældre Brenderup maskintrailer med registreringsnummer DP1984.

- Hvis man ser traileren eller noget af udstyret, må man rigtig gerne kontakte mig på 26367696 -eller Fyns Politi, som også er gået ind i sagen. Det viser sig nemlig, at to andre firmaer også har mistet udstyr på lignende måde med aftaler med den samme person, fortæller Allan Fjeldgaard.

Han tilføjer, at den pågældende mand så ud til at være etnisk dansk og i 50'erne. Der er udmærkede billeder af ham på overvågningsvideo, som er overgivet til Fyns Politi.

Både politiet og Allan Fjeldgaard selv har modtaget flere tip, som de nu følger op på.

rich-media-1
Foto: Allan Fjeldgaard.