Lyt til artiklen:

Hurtigere og lettere tilkobling

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Kramer præsenterer hydraulisk lynkoblingssystem på læssemaskiner.

Kramer har gjort det lettere og mere bekvemt at være maskinfører. Med funktionen Smart Attach kan tilkobling via hurtigskifte klares let og hurtigt uden manuel koblingsproces for slanger til hydrauliske redskaber.

... det skal være så nemt som muligt at skifte redskaber og arbejde med maskinerne. Det ser vi for eksempel også med øget salg af maskinstyring og tiltrotatorer ...

Salgschef Michael Hansen, Øbakke A/S

- Smart Attach er et hydraulisk lynkoblingssystem, som er kombineret med et automatisk koblingssystem. Manuel tilstopning af hydraulikslanger er ikke nødvendig, og operatøren behøver ikke længere at forlade maskinen. Betjening sker direkte fra førerhuset, fortæller salgschef Michael Hansen, Øbakke A/S, der er Kramer-importør i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Redskabet er låst og hydraulisk koblet ved et enkelt tryk på en knap. Pressefoto.

Redskabet er låst og hydraulisk koblet. Med koblingsenhedens integrerede låsedisplay kan operatøren altid se, at redskabet er succesfuldt og sikkert fastgjort til maskinen.

Også til eksisterende redskaber

Dimensionerne på det fuldhydrauliske lynkoblingssystem er identiske med det hidtidige Kramer koblingssystem, så eksisterende tilbehør kan fortsat bruges. Også hidtidige hydrauliske redskaber kan udstyres med det nye Smart Attach-system.

- Et skifte kan nu foretages på få sekunder, og samtidig fjernes risikoen for olielækager ved kobling af hydrauliske redskaber, siger Michael Hansen.

Spar tid og forøg sikkerheden

Smart Attach-funktionen er endnu et eksempel på, at kunderne i dag fokuserer stadig mere på effektivitet, sikkerhed og komfort.

- Det efterspørges, at det skal være så nemt som muligt at skifte redskaber og arbejde med maskinerne. Det ser vi for eksempel også med øget salg af maskinstyring og tiltrotatorer, og det er der sådan set meget god logik i, for dels er der penge at spare ved at spare tid, og dels øges sikkerheden, når maskinføreren slipper for at kravle ind og ud af maskinen mange gange i løbet af arbejdsdagen, siger han.