sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Derfor skal du få busvask udført af professionelle

00:00
Hastighed: ???x
02:47

I filmens verden anvendes køretøjets tilstand ofte til at illustrere den rejse, hovedpersonen har gennemgået. Bilen starter med at være skinnende ny, og når filmen er ovre, er den typisk beskidt og mangler flere dele hist og her - alt sammen et vidnesbyrd om, at bilen har været igennem nogle vilde ting

Men i virkeligheden har ramponerede og beskidte biler ingen charme.

Vær ikke ligeglad med bussens fremtoning

Kører du rundt i et tungt erhvervskøretøj, er du nødt til at gå op i maskinens ydre fremtoning, hvis du ønsker at virke professionel, når du triller ind i kundens indkørsel. Ved større skader skal du lægge vejen forbi et bilværksted, så din bus eller lastbil atter kan blive flot symmetrisk. Men også i det små kan du give erhvervskøretøjerne et flottere udtryk ved at få regelmæssig busvask ved et vaskeanlæg.

Effektiv semi- eller fuldautomatisk vask af erhvervskøretøj

Vask af busser kræver tit, at du anvender et fuld- eller semiautomatisk vaskesystem hos en dedikeret vognvasker i dit nærområde - fx nær Taastrup eller Hvidovre, hvis du primært arbejder i og omkring hovedstaden. Hos sådan en vognvasker kan du hurtigt køre ind i en vasketunnel, og herfra kører så en effektiv vask af dit køretøj til erhverv, der når alle maskinens nicher, så intet skidt bliver siddende.

Regelmæssig busvask holder rust stangen

Nu er det ikke kun for udseendes skyld, at du regelmæssigt burde lægge vejen forbi en vaskehal og evt. abonnere på en vaskeløsning. At du tænker på at holde dine busser rene, forlænger altså også deres levetid. Du holder nemlig rust stangen ved at vaske dit køretøj med jævne mellemrum, og især er det om vinteren, hvor der er saltvand på vejene, at du ikke skal være ligeglad med renheden.

Det går hurtigere i en vaskehal

Prøver du selv at vaske dine busser, bruger du for det første mere tid, end når du kører gennem en vaskehal på vej til eller fra arbejdet. For det andet er der grænser for, hvad du med en simpel slange i hænderne kan formå, hvad angår rengøring af et større erhvervskøretøj. Indgår du en vaskeaftale med en vognvasker, kan du frit benytte deres avancerede spulesystemer, så alt skidtet skylles bort.

Find en vognvasker, der bruger vand forsvarligt

Når du bruger en professionel vognvasker til busvask, er du også sikker på, at vaskning sker med autoshampoo og børster, din maskine kan tåle. Flere vaskehaller bruger også genbrugsvand renset for salte, som de skyller din maskine gennem med. Så er du miljøorienteret og ønsker, at vand bliver brugt - og genbrugt - uden noget stort spild af vores alle sammens grundvand, så lader det sig gøre.

Tolerér ikke beskidte busser

Tolerér ikke beskidte busser - det kan du være sikker på, at nogle kunder i hvert fald ikke gør. Find en god vognvasker nær dig og indgå en vaskeaftale, så du kan få ubegrænset vask døgnet rundt (ved visse fuldautomatiserede vaskehaller), eller du kan få semiautomatisk vask af en meget høj kvalitet.