sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Spar penge på valg af A-kasse

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Abonnementsartikel

Det er ikke til at forudsige, hvordan fremtiden ser ud

Det er coronakrisen et godt billede på, hvor arbejdsløsheden i Danmark steg, og mange mennesker stod uden job. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig på bedste vis, hvis nu uheldet skulle være ude. En løsning på dette er at melde sig ind i en a-kasse, der sikrer en indkomst i form af dagpenge, mens du er ledig. Der er et hav af a-kasser derude, som er klar til at hjælpe dig, og du kan få et overblik over de billigste a-kasser via Find-a-kasse-prisers side

Hvad er den billigste a-kasse?

Hvad enten du allerede er medlem af en a-kasse, eller du leder efter en ny a-kasse, som du kan melde dig ind i, så er Find-a-kasse.dk klar til at hjælpe dig. Her sammenlignes samtlige a-kasser i forhold til, hvor meget det koster at være medlem om måneden. Der er ligeledes mulighed for at læse mere om hver enkelt a-kasse og finde ud af, om de dækker dine behov og ønsker til en a-kasse. Nogle a-kasser har også tilbud om fagforening, som der kan læses om ved at trykke 'læs mere' ud fra a-kassen.

Vælg den rigtige a-kasse til dine behov

Udover en god pris er det også vigtigt at forholde sig til andre parametre, når der vælges a-kasse. En billig a-kasse er ikke altid lig med, at det er den rigtige for lige netop dig. Nederst på siden er det muligt at se hvilke a-kasser, der passer til det job eller fagområde, som du arbejder i, da nogle a-kasser henvender sig til en specifik jobgruppe. Der er også gode råd at hente alt efter hvilken situation, du står i.

Gode råd til valg af a-kasse

Er du i tvivl om du skal skifte a-kasse efter at have set de forskellige priser, så er der mulighed for at tjekke, om du kan spare penge ved at vælge hvilken a-kasse, du er medlem af, nederst på siden. Der kan du også tjekke om, hvor meget du kan få i dagpenge, alt efter hvilken forsikringstype du har hos din a-kasse. Hvis du kommer frem til, at det er på tide at skifte a-kasse, så kan du læse om, hvordan det foregår, når man skal skifte a-kasse.