Lyt til artiklen:

Demarec og Steelwrist i samarbejde

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Demarec og Steelwrist har underskrevet en samarbejdsaftale for SQ fuldautomatiske hurtigskiftesystemer.

Demarec og Steelwrist annoncerer et samarbejde for Steelwrist SQ fuldautomatiske arbejdsredskabsadaptere til Demarec-produkter og SQ-hurtigskifte.

Hollandske Demarec er en af de førende producenter af hydrauliske redskaber til nedrivnings- og genbrugsindustrien, hvor svenske Steelwrist også har godt fat i markedet. Serien af Steelwists fuldautomatiske skiftesystemer til gravemaskiner omfatter SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 og den nyligt introducerede SQ90, den hidtil største model. Steelwrist SQ-produkter følger Open-S industristandarden for fuldautomatiske skifte til gravemaskiner.

- I de seneste år har udbud og efterspørgsel på markedet for automatiske hurtigskiftesystemer undergået en væsentlig ændring. I dag er flere leverandører af sådanne systemer aktive på markedet for at imødekomme den konstant voksende efterspørgsel efter fuldautomatiske systemer. Som specialist i fuldhydrauliske skifte har vi også startet dette samarbejde med Steelwrist, siger Marcel Vening, Managing Director Marketing and Sales hos Demarec, i en pressemeddelelse.

- Med Steelwrist SQ og Qplus teknologien kan vi supportere Demarec organisationen direkte fra fabrikken. Demarec med deres fokus på kvalitetsprodukter og support er et godt eksempel på en udstyrsproducent, som vi er meget glade for at arbejde sammen med, siger Stefan Stockhaus, CEO for Steelwrist AB.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce