Lyt til artiklen:

MT Højgaard sælger Ajos for 325 millioner

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Koncernen sælger resterne af datterselskabet til Adapteo.

MT Højgaard Holding indgik mandag en betinget aftale om at sælge alle resterende aktiviteter i forretningsenheden Ajos til Adapteo, der er Nordeuropas førende udbyder af fleksible bygninger.

Salgsprisen for de resterende aktiviteter er aftalt til ca. 325 millioner kroner svarende til den forventede bogførte værdi ved gennemførelse af salget. Salget af Ajos omfatter 4 specialiserede medarbejdere i Køge og Vejle samt alt materiel, inkl. ca. 1.100 pavilloner.

- Vi har gennemført flere frasalg i Ajos og glæder os over, at vi nu også har fundet den rette ejer til udlejningsaktiviteterne i pavillonforretningen, der ikke ligger inden for MT Højgaard Holding-koncernens strategiske fokusområde. Vi ser meget frem til at skabe et stærkt og langsigtet samarbejde mellem Adapteo og MT Højgaard Holding-koncernen. Vi vil fortsætte med at udvikle og producere bæredygtige og svanemærkede moduler i Scandi Byg for at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger, siger Morten Hansen, administrerende direktør og koncernchef i MT Højgaard Holding.