Lyt til artiklen:

NCC vinder rammeaftale i Københavns Kommune

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

NCC har vundet en fireårig rammeaftale og forventer, at aftalen rummer opgaver for omkring 160 millioner kroner i perioden

En lang række kommunale vejstrækninger i København skal genoprettes på grund af nedslidning, og det bliver NCC, der skal stå for det. De har nemlig vundet en fireårig rammeaftale, der rummer opgaver for omkring 160 millioner kroner.

Strækningerne genoprettes som udgangspunkt fra facade til facade, sådan at både kørebaner, cykelstier, fortove genoprettes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er stolte over at have vundet kontrakten, som rummer opgaver, der taler ind i nogle af vores absolutte kernekompetencer, og vi ser frem til opgaven med at forbedre kilometervis af veje, cykelstier og fortov over de næste fire år til glæde for københavnerne, siger Michael Thomsen, direktør i NCC's infrastrukturenhed.

Rammeaftalen mellem NCC og Københavns Kommune rummer både store og små veje med meget forskellig trafikintensitet og pladsforhold. NCC har siden 2018 haft en lignende rammeaftale, hvor der blandt andet er udført genopretningsarbejde på Nørrebro, og der er netop nu gang i et større projekt på Østerbro.

- Vi har masser af erfaring med at arbejde i de københavnske gader, hvor vi løbende arbejder med både vand og fjernvarme, og vi håber på københavnernes forståelse for, at vi ikke kan forbedre deres veje og cykelstier uden - bogstaveligt talt - at være i vejen. Til gengæld vil de opleve et betydeligt løft af deres veje, siger Michael Thomsen.

Arbejdet på de første veje er i gang, og der arbejdes på at fastlægge opgaverne for det kommende år.