Lyt til artiklen:

Hydrema aflyser populært nytårsarrangement

00:00
Hastighed: ???x
01:16

For andet år i træk spænder corona-balladen ben for Hydrema Dagene.

Længe har ledelsen hos landets eneste producent af store entreprenørmaskiner, Hydrema, overvejet for og imod i forhold til afviklingen af Hydrema Dagene, som traditionelt finder sted mellem jul og nytår i Støvring.

Men den seneste stramning af restriktionerne afgør sagen. Hydrema Dagene aflyses igen i 2021, akkurat som det skete sidste år.

Vi er nødt til at efterleve de nye restriktioner, for at beskytte både vores kunder og ansatte.

Leif Søndergaard, Hydrema

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med over 2500 besøgende tillader det nye forsamlingsforbud, hverken lovgivningsmæssigt eller moralsk, at vi åbner dørene for de mange gæster, der som regel besøger Hydrema-dagene. Vi er nødt til at efterleve de nye restriktioner, for at beskytte både vores kunder og ansatte. Det har allerhøjeste prioritet, siger Hydremas skandinavisk landechef, Leif Søndergaard.

Han tilføjer, at der ikke skal ikke herske tvivl om, at arrangementet vender stærkt tilbage fremover.

- Det er ekstra ærgerligt, at vi igen i år bliver forhindret i at møde kunderne på den dejlige, uformelle måde, hvor gæsterne i to dage kan komme og gå, som de vil. Men som en ansvarlig virksomhed, har vi også et ansvar og en moralsk forpligtelse for at efterleve de restriktioner som regeringen har udstedt, også selvom det betyder at vi må aflyse Hydrema Dagene, siger han.