Lyt til artiklen:

Øbakke dobler op på Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Abonnementsartikel

Stor vækst i salget af blandt andet minigravere hos Øbakke A/S, som deltager på Kloakmessen 2022 med en dobbelt så stor stand.

Som leverandør af minigravere og andre entreprenørmaskiner har Øbakke A/S masser af handel med blandt andet kloakbranchen. Men det var først ved 2020-udgaven af Kloakmessen, at virksomheden med afdelinger i Roskilde og Vejle besluttede sig for at deltage som udstiller.

- Fra Vejle-afdelingen havde vi tidligere været med på messen, bare som besøgende, og vi oplevede, at vi mødte rigtig mange af vores kunder. Så vi besluttede at tage en lille stand i 2020, og vi kaldte vores tre sjællandske kolleger over, så vi var seks sælgere og vores chef på standen, fortæller distriktschef Henrik Pedersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selv om vi var så mange, så havde vi rigeligt at lave med at tale med eksisterende og potentielle kunder - så godt var det. Vi fik rigtig mange nye emner ind, og lavede efterfølgende handler med mange af dem, også i det sjællandske. Vores deltagelse var en stor succes, så til januar går vi all in, blandt andet ved at fordoble standarealet, siger Henrik Pedersen.

En bølge af fremgang

Der er også brug for pladsen, for Øbakke A/S kommer til Kloakmessen på en bølge af fremgang. De seneste to år er salget af maskiner øget med cirka 20 procent årligt, oplyser distriktschefen, som har flere spændende maskiner med til Fredericia.

Det gælder blandt andet minilæssere (herunder den nye elmodel 5055E) fra tyske Kramer, som er et nyt mærke hos Øbakke, samt minigravemaskiner fra Takeuchi.

Dertil kommer blandt andet en Twinca el-motorbør, som ifølge Henrik Pedersen kan klare en hel arbejdsdag på én opladning (afhængig af terræn).

Så Øbakke-folkene glæder sig bare til at møde de besøgende, som ifølge Henrik Pedersen er både relevante og seriøse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kloakmessen er en fagmesse, og den foregår på hverdage - det er ikke et arrangement i en weekend med familier etc. De besøgende er målrettede og kan træffe beslutninger - det er mester selv, der er henne og spørge på priser, konstaterer han.