Lyt til artiklen:

Hydrema fejrer jubilæum for tysk dumper-fabrik

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Her i december er det præcis 25 år siden Hydrema overtog Weimar-Werk Baumaschinen GmbH i Tyskland.

I år er det 25 år siden, at Hydrema overtog Weimar-Werk Baumaschinen GmbH i Tyskland. Mere præcist blev overtagelsen en realitet natten mellem den 16. og 17. december i 1996, hvor Hydremas ejere Jan og Keld Werner Jensen underskrev kontrakten med Weimar-Werk Baumaschinen´s daværende administrerende direktør Roland Frank.

Når man ser tilbage på årene, der er gået siden overtagelsen, har der være både gode og dårlige tider, og mange store udfordringer, som på hver sin måde har været med til at forme og udvikle Hydrema til den verdensomspændende virksomhed, som den er i dag.

Gennem de sidste 10 år, har Hydrema - med få udsving - haft kontinuerlig vækst, indtil pandemien ramte. Heldigvis er pandemien ikke en byggekrise, så efterspørgslen på Hydrema maskiner fra stort set alle lande, giver en forhåbning om at Hydrema igen i år kan opnå et rekordsalg.

Stor betydning for koncernen

I forhold til, hvad overtagelsen i 1996 har betydet for Weimar-Werk Baumaschinen GmbH og Hydrema, er fabrikken gået fra at fremstille Weimar-hjullæssere og gravemaskiner på både hjul og bælter, primært til det tyske marked, til i dag at fremstille Hydrema dumpere til hele verden. På samme tid gjorde overtagelsen, at Hydrema fik en stærk lokal forankring på det tyske marked, som i dag er vokset til at være et vigtigt marked for koncernen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Overtagelsen af Weimar-Werk Baumaschinen i 1996, har haft en enorm betydning for hele koncernen, og det gode samarbejde der er opbygget over de sidste 25 år, har været med til at styrke Hydrema koncernen på flere områder.