Lyt til artiklen:

CG Jensen aflever tre nye stoppesteder til havnebussen

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Abonnementsartikel

Havnebussens tre nye stoppesteder står snart klar. CG Jensen har arbejdet på højtryk i det københavnske for at få pontonerne klar til tiden.

CG Jensens Anlæg Vest og Ståldivision har fredag afleveret den første af tre stoppesteder til havnebussen i København. Stoppestedet ligger ved Orientkaj i Nordhavnen og de to andre stoppesteder, der ligger ved henholdsvis Enghave Brygge og Islands Brygge, afleveres næste uge, skriver CG Jensen på sin hjemmeside.

- Opgaven har generelt været speciel, da det ikke er så tit, vi laver den slags ting. Derudover har vi haft en meget stram tidsplan og et stramt budget, som har været virkelig udfordrende i forhold til corona-situationen, hvor priserne er steget og leveringstiderne er lange, siger projektleder Jeanette Bech Laursen fra CG Jensen Anlæg Vest

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun fortæller, at leveringstiderne på stål blandt andet har betydet, at man til sidst i forløbet har været nødt til at arbejde på alle tre pontoner samtidig.

- Det har været udfordrende at udføre træ- og stålarbejder samtidig, når pontonerne ikke er større, end de er. Men det ser ud til, at det lykkes for os, siger Jeanette Bech Laursen.

Hun fortæller i øvrigt, at CG Jensens medarbejdere har knoklet løs de seneste par uger inklusiv weekender for at blive færdige. Det stoppested, der afleveres fredag har været et fokuspunkt for Københavns Kommune, da Arriva skal montere en ladestation til de nye eldrevne havnebusser på pontonen.

CG Jensen opstartede etableringen af de nye stoppesteder i slutningen af juli. Arbejdet udføres i hovedentreprise, og bygherren er Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen.