Lyt til artiklen:

God kommunikation har løst mange udfordringer hos NCC

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Maskinteknik har i en nytårsserie bedt en række af branchens fremtrædende aktører om at se tilbage på 2021 - og frem mod 2022. I dag direktør Palle Bjerre-Rasmussen, NCC Building Danmark .

2021 har naturligvis været præget af Covid-19 og udfordringerne med at håndtere konsekvenserne af epidemien, men ser man lige bort fra den et øjeblik, så har 2021 været et år med stor travlhed i entreprenørbranchen. Også hos NCC.

- Der er virkelig efterspørgsel på vores kompetencer, og vi har en masse at lave. Samtidig mærker vi også en meget skarp konkurrence i markedet, siger Palle Bjeere-Rasmussen.

- Når det kommer til Covid-19, så har vi i det store hele klaret det godt, fordi vores projekter har håndteret det fleksibelt. Vi har ikke været sygdomsmæssigt ramt særligt meget. Vi har oplevet, og oplever stadig, udfordringer med leverancer, så vi har hele tiden en tæt kommunikation med vore kunder og finder acceptable og gode løsninger. Vores generelle politik om tæt dialog med kunderne på hvert projekt, kommer os til gavn i sådanne situationer.

- En positiv effekt af Corona epidemien er, at vi helt sikkert er blevet mere digitale og har kunnet reducere vores tid på rejser.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med hensyn til 2022 - ved jeg ikke, om vi er kommet fri af Covid-19 endnu, det har jeg ikke kompetencerne til at svare på. Men jeg håber vi bevæger os i den rigtige retning, og overordnet håber jeg, at vi snart kan lægge det bag os, slutter han.