Lyt til artiklen:

Høring om den 3. Limfjordsforbindelse afsluttet

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Abonnementsartikel

Høringsperioden om lovforslag til den 3. Limfjordsforbindelse er nu afsluttet lyder det fra Vejdirektoratet.

I forbindelse med Infrastrukturplan 2035 har et bredt flertal i Folketinget besluttet, at der skal anlægges en tredje Limfjordsforbindelse i Egholmlinjen.

Lovforslaget til anlæggelsen af den fremtidige forbindelse har fra den 3. december 2021 til den 2. januar 2022 været i offentlig høring, som nu er gennemført. Vejdirektoratet har stået for høringen, og de har modtaget omtrent 1050 høringssvar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu skal Transportministeriet udarbejde et høringsnotat til Folktinget, som sammenfatter høringssvarene samt ministeriets vurdering af dem. I anden halvdel af februar 2022 skal der så fremsættes et forslag til lov om anlæg af en 3. Limfjordsforbindelse ved Aalborg.

Udfald i mailserver

I dagene omkring årsskiftet skete et udfald på Vejdirektoratets e-mailserver, hvilket betød at flere borgere fik en tilbagemelding om fejl på modtageradressen, da de indsendte deres høringssvar.

Vejdirektoratet beklager fejlen, som blev rettet den 2. januar, og meddeler at alle høringssvar fra den fejlbehæftede periode er modtaget og journaliseret hos Vejdirektoratet sammen med øvrige fremsendte høringssvar.