Lyt til artiklen:

Hitachi klar med ny hjullæsser

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Hitachi har tilføjet hjullæsser nummer to i en ny serie fra den japanske producent.

I foråret 2021 lancerede Hitachi en helt ny serie af hjullæssere - ZW-7 hedder den - og det første skud på stammen var 19-tons læsseren ZW220-7.

Nu præsenterer den japanske maskinproducent så det andet skud på den stamme, og det bliver en mindre en af slagsen. 15 tons vejer den nye ZW180-7, der ifølge producenten er den sikreste hjullæsser på markedet. Det er den, fordi der er et sublimt udsyn fra kabinen, og fordi den er udstyret med blandt andet Aerial Angle-kamera og sensorer på bagenden, skriver Hitachi.

Der er lagt en del arbejde i at gøre arbejdet så let som overhovedet muligt for maskinføreren. Støj er reduceret til et minimum, og sædet er udstyret med monterede elektriske styrepinde, ergonomisk multifunktionsgreb, skridsikkert rat, 40 procent større og fuldt justerbart armlæn med integreret controller og et praktisk sidepanel med en række funktioner.

Gummihjulslæsseren kan anvendes til en række funktioner, fordi den er udstyret med tre arme: Standard, høj og parallel.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med Approach Speed-kontrolfunktionen kan man spare op mod 16 procent af brændstoffet. Derudover øges produktiviteten med auto power up-funktionen, der automatisk øger omdrejningstallet for at opretholde kørehastigheden på skråninger.

Se en video om Hitachis nye serie af gummihjulslæssere herunder.