Lyt til artiklen:

Cat-democenter gav godt udbytte

00:00
Hastighed: ???x
01:15

Abonnementsartikel

Lynge-virksomhed tilfreds med tiden på Zeppelins democenter, hvor der blev undervist i Cats autoafretningsfuntion.

Er det mon tiden værd?

Det var den første tanke, der røg igennem hovedet på Morten Kongsted fra firmaet af samme navn. Spørgsmålet meldte sig, da han og hans maskinfører Tonny Jensen blev inviteret til Zeppelins democenter i Skejby for at blive undervist i Cats autoafretningsfunktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men ja, det er bestemt tiden værd. At bruge tid på at blive introduceret og undervist i maskinens funktioner og muligheder er helt klart givet godt ud, siger Morten Kongsted.

rich-media-2
Maskinfører Tonny Jensen (tv) og indehaver Morten Kongsted foran firmaets nye Cat 308 gravemaskine. Fra fra zeppelin-cat.dk.

Maskinfører Tonny Jensen var på E & H i september og så maskinen med autoafretning for første gang. Og var overbevist. Så tilbage til chefen.

Og nu står de så her i Skejby nogle måneder senere. I mellemtiden har Morten Kongsted købt en Cat 308 gravemaskine, og de får nu en grundig introduktion til maskinen, inden den bliver afleveret.

- Det er en god måde at gøre det på. Vi bliver taget imod og får svar på alle de spørgsmål, vi har til selve maskinen og til autoafretningen, siger maskinfører Tonny Jensen.

Firmaet, som holder til i Lynge i Nordsjælland, skal bl.a. bruge deres nye maskine til afretning, når de graver ud til sokler og etablerer sandpuder.