Lyt til artiklen:

Züblin skal igen bygge for Novo Nordisk

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Projektet, som Züblin skal udføre, er en del af udvidelsen af Novo Nordisks eksisterende produktionsfaciliteter

Züblin og Novo Nordisk har underskrevet totalentreprisekontrakt på nyopførelse af lager- og kontorbygninger samt ombygning af en eksisterende produktionshal.

Byggeriet omfatter i alt 6.600 m² produktionsfaciliteter i Fabriksparken i Hillerød. Det skriver Züblin i en pressemeddelelse.

Projektet er en del af udvidelsen af Novo Nordisks eksisterende produktionsfaciliteter, hvor virksomheden blandt andet producerer diabeteslægemidler.

Med udvidelsen får Novo Nordisk yderligere kapacitet, så de kan sikre fremstillingen af fremtidens diabetesprodukter. Aqvila har stået for den indledende projektering, mens Züblin, RH Arkiteekter og Sweco udfører den resterende hovedprojektering og projektopfølgning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bestyrelsesformand for Züblin A/S, Jens-Henrik Nicolaisen, udtaler:

- Det er det andet projekt indenfor kort tid, som Züblin indgår aftale med Novo Nordisk om. Det vidner om et godt og konstruktivt samarbejde, hvor vi i fællesskab finder frem til de rigtige løsninger. I Züblin er vi meget positive omkring udvidelsen af samarbejdet med Novo Nordisk.

Styrket portefølje

I september underskrev Züblin hovedentreprisekontrakt på udførelse 7.000 m² råhus til et nyt produktionsanlæg for Novo Nordisk i Kalundborg og med det nye projekt i Hillerød styrker Züblin porteføljen af små og mellemstore projekter yderligere.

Selvom Züblin nok mest er kendt for at udføre store og spektakulære projekter som Blox, Axel Towers og metro til Nordhavn, så har virksomheden også en lang portefølje af mindre projekter bag sig, herunder byggegruber, råhuse, produktionsanlæg og kontorbyggerier. Bestyrelsesformand, Jens-Henrik Nicolaisen, udtaler:

- Projektets størrelse i Hillerød passer godt til Züblins strategi i Danmark, hvor vi har fokus på at udvide vores portefølje af små og mellemstore projekter. Det betyder, at vi er på udkig efter leverandører og samarbejdspartnere til denne type af projekter samt byggeledere, der ønsker at prøve kræfter med små og mellemstore projekter i en international virksomhed.