Lyt til artiklen:

Betonleverandør og råstofvirksomhed får ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:11

Abonnementsartikel

Casper Mathiasen overtager direktørstolen efter Jan Søndergaard Hansen, der forlader Unicon og Kudsk og Dahl ved udgangen af januar.

Der sætter sig snart en ny mand i direktørstolen hos færdigbetonleverandør Unicon og råstofvirksomheden Kudsk og Dahl.

Jan Søndergaard Hansen forlader nemlig posten som Managing Director ved udgangen af januar måned, og posten overtages af Casper Mathiasen, der kommer fra en stilling som PMO & Transformation Director i ejerselskabet bag Unicon og Kudsk og Dahl.

- Efter 14 år i betonbranchen er tiden kommet til eftertanke og et sporskifte. Vores indsats i forhold til bæredygtighed har fremtidssikret virksomheden, samtidig med at vi har styrket vores finansielle resultat og markedsposition. Nu vil jeg bruge mine kompetencer i en ny sammenhæng, siger afgående Managing Director Jan Søndergaard Hansen.

Casper Mathiasen har tidligere været ansat i Unicon Danmark i syv år, senest som produktionsdirektør, hvorigennem han har et solidt kendskab til Unicon og færdigbetonbranchen, stærke lederevner og en nysgerrig og dedikeret arbejdsform, der bibringer stor værdi for forretningen, skriver Unicon.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce