Lyt til artiklen:

2000 kvadratmeter støbning på ni timer

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Abonnementsartikel

CG Jensen har udført en stor støbning på det, der skal blive til et nyt bycampus på Frederiksberg.

CG Jensen havde en travl onsdag på Frederiksberg. Man støbte nemlig bundpladen til en stor del af de 677 boliger, der fremover skal udgøre Rolighedsvej Bycampus på Frederiksberg. 2000 kvadratmeter blev støbt på blot ni timer

- Støbningen er gået rigtig godt, vi er begunstiget af det gode vejr for årstiden. Nu mangler vi blot at slibe pladen og herefter udføre membranbehandling på overfladen, inden vi kan gå i gang med elementmontagen, siger projektleder i Beton Arcon, Rasmus Lyø Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I næste uge rykker to store tårnkraner ind på pladsen, og så påbegynder man elementmontagen af den første del af projektet - de 519 studieboliger i bygningen UMEUS. Senere følger opførelsen af blokken Noli, som består af 158 forsker- og iværksætterboliger.

- Til oktober har vi et råhus klar til så mange studerende. Det, synes jeg, er fascinerende at tænke på - og vi glæder os meget til at komme i gang med at montere, siger Rasmus Lyø Andersen.

Han roser samarbejdet mellem CG Jensens fagdivisioner.

- Jord & Kloak har gravet ud til byggegrube og efterfølgende hjulpet med installationer som dræn og kloak - og vores gode kollegaer i Ramning har lavet en fin byggegrube. Endelig har vores søsterselskab Hölscher Jensen stået for afvanding, siger Rasmus Lyø Andersen.

CG Jensen opfører det nye bycampus for ejendomsselskabet NREP. Det kommer desuden til at rumme idrætshal, skole og et grønt område. Det samlede areal bliver på over 20.000 kvadratmeter.