Lyt til artiklen:

Casa-stifter pludselig død

00:00
Hastighed: ???x
01:07

Abonnementsartikel

I en alder af blot 49 år er erhvervsmanden Michael Mortensen pludselig gået bort.

"Det er med meget stor sorg, at Flügger group har modtaget meddelelse om vores formand, Michael Mortensens, alt for tidlige bortgang", lyder det i en fondsbørsmeddelelse fra Flügger mandag aften.

Den kendte erhvervsmand og iværksætter stod blandt andet bag opbygningen af Typehusfirmaet HusCompagniet. Senere stiftede han Casa og Hybel, og senest blev han bestyrelsesformand i Flügger Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Michael Mortensen var en karismatisk personlighed, som var kendt bredt i hele byggebranchen, og hans alt for tidligere død har berørt mange - især i de virksomheder, han med stor succes har igangsat eller været en aktiv medspiller i.

- Det pludselige tab af Michael er ikke alene et stort personligt tab af en vigtig person og mentor, det er også et stort tab for Flügger og for dansk erhvervsliv, som har mistet en sand entreprenør og et overordentligt godt menneske. Mine tanker går til familien i denne enormt svære situation, der har efterladt alle i stort chok, siger den konstituerede formand for bestyrelsen i Flügger, Jimmi Mortensen.

Der forlyder intet om årsagen til Michaels Mortensens bortgang.