Lyt til artiklen:

Sennebogen klar med ny teleskopkran

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Abonnementsartikel

Der er en ny 100 tons teleskopkran på hylden hos Sennebogen. Udgivelsen markerer 30 års erfaring med produktion af mobile kraner hos det tyske mærke.

Sennebogen udvider sit sortiment af teleskopkraner med den nye 6103 E, der vejer 100 tons. Maskinen er designet til krævende løfteopgaver med en kapacitet på op til 100 tons og en maksimal bomlængde på 62 meter.

Den er udstyret med en 253 hestekræfters dieselmotor, der lever op til EU's Stage V-krav. Den kraftfulde motor gør det også muligt at bevæge kabler med 125 meter i minuttet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En lang række udstyrsløsninger er tilgængelige til maskinen, hvilket betyder, at den kan konfigureres til at imødekomme kundespecifikke krav til eksempelvis sikkerhed, arbejde hvor der er pladsmangel og brug af økologisk olie.

Bommen er inddelt i fem sektioner og har som standard en max længde på 46,8 meter, hvilket dog kan opgraderes til de førnævnte 62 meter. Systemet muliggør komfortabelt arbejde i højder op til 50 meter. Arbejdet foregår simpelt og intuitivt med et joystick, skriver Sennebogen.

En af fordelene ved teleskopkranen er, at den kan transporteres i et stykke. For at opnå dette skal ballasten som det eneste afmonteres, hvilket giver en transportvægt på 61 tons og en bredde på 3,48 meter. Afmonteringen kan foretages ved hjælp af maskinen selv med Sennebogens "self-assembly-system."

Siden 1992 har den tyske producent spyttet teleskopkraner ud fra fabrikken, og derfor markerer lanceringen af 6103 E også Sennebogens 30 års jubilæum med produktion af teleskopkraner.

Det er Scantruck, der forhandler Sennebogens teleskopkraner i Danmark.