Lyt til artiklen:

Sjællandsk entreprenør kigger mod Jylland

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

G. Tscherning A/S har ansat ny regionsdirektør, der skal starte en afdeling op i Jylland med fokus på blandt andet nedbrydning, kloak og anlæg.

Gennem de seneste 10-15 år har en række jyske entreprenører udvidet mod øst og etableret afdelinger i Hovedstadsområdet, som det blandt andet er tilfældet med KPC, JFP samt Raundahl & Moesby.

Men trafikken går også den anden vej. Senest er det nedrivningsspecialisten G. Tscherning A/S fra Hedehusene, der har valgt at sætte fokus på markedet på den vestlige side af Kattegat. Derfor har virksomheden ansat Tobias Fogh som ny regionsdirektør med ansvar for Jylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I første omgang har jeg ansat i en projektleder i Aalborg, mens jeg selv har base i Silkeborg. Vi skal have etableret et egentligt kontor og ansat flere folk i takt med, at vi får fundet de rigtige projekter og samarbejdspartnere, siger Tobias Fogh til Maskinteknik.

rich-media-2
Regionsdirektør Tobias Fogh, Tscherning.

Han har 18 års erfaring fra branchen og senest været ansat hos Barslund.

Tscherning har en stærk grøn profil og brander sig blandt andet på bæredygtige løsninger af virksomhedens spidskompetencer.

- Vores ambition er, at endnu flere danske virksomheder skal have mulighed for at vælge en bæredygtig løsning indenfor nedrivning og anlæg. Med 18 års erfaring fra entreprenørbranchen har Tobias Fogh et fantastisk godt netværk og markedskendskab, fortæller adm. direktør, Søren Tscherning.

Tobias Fogh vil især have fokus på opgaver nedrivnings-, kloak- og anlægsopgaver i periferien af de store jyske byer i hele Jylland.