Lyt til artiklen:

FKSSlamson på nyindkøb

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

FKSSlamson i Hedensted øger sine aktiviteter med investeringen i en topmoderne traktorspuler, som er en kombineret spule- og slamsuger.

Traktorspuleren kan håndtere alt fra spuling af de mange dræn og ledninger, som løber i åbent terræn, til sug/spul af underboringer, rengøring af gyllerør og tanke, forstoppelse på biogasanlæg, tømning af septiktanke på afsidesliggende områder og mange andre opgaver, hvor kombinationen af sug og tryk kommer til sin ret.

FKSSlamson forventer, at både landmænd, forsyningsselskaber, Banedanmark, kommuner og entreprenører i Hedensted, Horsens og Vejle-området vil drage nytte af, at FKSSlamson nu har erhvervet sig traktorspuleren fra GØMA, der er en topmodel indenfor kombi-spulere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En traktorspuler passer godt ind i vores portefølje. Med den terrængående og multifunktionelle kombi-spuler kan vi nu komme hurtigt frem til opgaverne de fleste steder, siger Palle Brønnum, afdelingsleder i FKSSlamson, Hedensted.

Traktorspulerens mange fordele

Udover sine terrængående kvaliteter er traktorspuleren en meget fleksibel løsning, som hurtigt og effektivt kan løse presserende opgaver uden fordyrende hjælpemidler som f.eks. jernplader og "satelitspuler". Den er udstyret med et skillerum, som gør det muligt at fylde hele tanken med vand til spuleopgaver eller at fylde hele tanken med slam under suge-opgaver.

Vognen er udstyret med kran til håndtering af den 20 meter lange 4" kassetteslange, hvor der også er monteret wirespil for at undgå så mange tunge løft som muligt. Derudover er der 35 meter 3" sugeslange. Denne kan bruges som forlænger på kassetteslangen eller til opgaver med længere udlæg. Vognen er udstyret med 180 meter 0,5" og 180 meter 1" spuleslange med et spuletryk på op til 200 bar. Begge slanger kan forlænges til 250 meter.