Lyt til artiklen:

Meldgaard Handel går all-in på mobile stakkebånd - også som hybrid

00:00
Hastighed: ???x
01:51

Abonnementsartikel

Hos sønderjyske Meldgaard Handel har man taget et nyt og mere CO2-venligt stakkebånd ind i produktsortimentet.

Hos Meldgaard Handel er man som noget nyt begyndt at lagerføre hybride stakkebånd fra Terex som et alternativ til de diesel-hydrauliske stakkebånd.

Det hybride stakkebånd har en "dobbeltfunktion," så man selv kan bestemme, om man kun vil køre på strøm via ekstern strømkilde eller anvende den diesel-hydrauliske motor, som den også har monteret. Stakkebåndet har et dieselforbrug på mellem 4-8 liter i timen - og så sparer man både en læssemaskine og en medarbejder, da stakkebåndet er selvkørende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Pressefoto.

Afdelingschef hos Meldgaard Handel Klaus Meldgaard forventer, at markedet bevæger sig mere over mod de hybride løsninger, og det er derfor, man har valgt at hente produktet ind i sortimentet.

En bred vifte

Meldgaard Handel har gennem årrække været leveringsdygtig i mange forskellige stakkebånd til opstakning af knuste, neddelte eller sorterede materialer samt leveret stakkebånd til havneområder, hvor blandt andet skibe skal lastes i en fart. I virksomheden forsøger man nemlig at præsentere en bred vifte af produkter, så kunden har noget at vælge mellem. Derfor har man også to forskellige leverandører af stakkebånd, ligesom man har forskellige leverandører af blandt andet sorteringsanlæg og knusere.

Blandt leverandørerne finder man førnævnte Terex, Rockster, Portafill, Backers og dertil kommer de såkaldte "Meldgaard" stakkebånd, der produceres af nordirlandske Ezystak, men markedsføres under navnet Meldgaard.

De stakkebånd er prismæssigt i den mere aggressive ende - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten, fortæller Klaus Meldgaard.

- Vores producent af Meldgaard stakkebånd har et særdeles bredt program og indtil videre ret kort leveringstid. I disse tider er det vigtigt at være leveringsdygtig med kort varsel, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Meldgaard Handel ligger mellem Rødekro og Aabenraa.