Lyt til artiklen:

Tscherning-lærling fik DI pris

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

22-årig nedriver og sjakbajs Casper Jacobsen har netop fået overrakt DI's lærlingepris 2022.

Casper Jacobsen var blot 16 år, da han begyndte som arbejdsdreng hos Tscherning. Her seks år senere står han med en kæmpe anerkendelse af både sit eget og nedriveruddannelsens værd.

Det blev dog ikke den snorlige vej for den unge nedriver. Han tog nogle forkerte valg i privatlivet - som blandt andet betød et ophold i ungdomsfængsel - og satte uddannelsen på pause. Men Casper Jacobsen kom stærkt igen, og har nu ikke blot gennemført uddannelsen med ros fra skolen, han er også udpeget til sjakbajs hos entreprenørvirksomheden fra Hedehusene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Casper Jacobsen har netop fået prisen som Årets Lærling 2022 hos DI Hovedstaden. Den blev overrakt af Peter Lanng Nielsen, formand for DI Hovedstaden samt Michael Ziegler, borgmester i Høje Taastrup.

- Casper trives rigtig godt med ansvaret, og han er meget respekteret blandt kollegerne på grund af sin høje faglighed, og for den rolighed og grundighed han går til opgaverne på. Arbejdet bliver altid planlagt mindst én dag frem, så han er på forkant med de kommende opgaver. Der er altid orden og styr på tingene, når Casper leder arbejdet på byggepladserne, fortæller afdelingschef i G. Tscherning, Dennis Becker.

Virksomheden er stolte af deres unge sjakbajs, og man ser samtidig prisen som en længe ventet anerkendelse af Nedriver-uddannelsen.