Lyt til artiklen:

Fordobler motorservice-interval

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

Volvo CE tilbyder 1000 timers intervaller på et udvalg af maskiner takket være nye brændstoffiltre.

Volvo Construction Equipment udsender en ny generation af brændstoffiltre, som forlænger serviceintervallerne til 1.000 timer på tværs af et bredt udvalg af maskiner. Denne introduktion betyder, at Volvo nu kan tilbyde kunderne en komplet 1 000-timers motorservicepakke.

- Vores design- og teknikerteams bruger rigtig mange timer på at udvikle maskiner og komponenter af høj kvalitet for en ydeevne, der varer længe. En del af dette engagement er introduktionen af Volvo High Performance brændstoffiltre, som betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder en komplet 1 000-timers motorservicepakke. Resultatet er reducerede vedligeholdelseskrav og lavere vedligeholdelsesomkostninger, og det betyder, at kundernes maskine bliver ude på arbejdsstedet og udfører deres arbejde på bedste vis, siger Niclas Wahlström, chef for rådighedstid og reservedele hos Volvo Construction Equipment, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv om ældre maskiner kan nyde godt af Volvo Engine Oil VDS 4.5 og Volvo High-Performance filtre, skal brugerne holde sig til de serviceintervaller, der er defineret i deres instruktionsbog.

Det forlængede motorserviceinterval kan fås over et bredt udvalg af maskiner. Tjek med din lokale Volvo-forhandler for at finde ud af, om dit aktuelle Volvo-udstyr er kvalificeret til det.