Lyt til artiklen:

GSV-direktør indtræder i direktionen hos Kiloutou

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

GSV har selv haft stor indflydelse på valget af den ny ejer. CEO Dan O. Vorsholt har været med gennem hele forløbet, og han får fremadrettet en synlig rolle hos Kiloutou Group.

Tirsdag eftermiddag blev det officielt, at GSVs ejer gennem de seneste 7 år, kapitalfonden CataCap, havde solgt landets største udlejer til franske Kiloutou Group. Prisen er ikke offentliggjort, men ifølge dagbladet Børsen ligger den i omegnen af 2 milliarder danske kroner.

Og skal man tro GSV selv, så er det et rigtig godt match, som udlejeren selv har haft indflydelse på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kiloutou har købt ind på vores plan og strategi for de kommende år (...). Vi har samme fokusområder i forhold til bæredygtighed, digitalisering og mennesker før maskiner.

CEO Dan O. Vorsholt, GSV Materieludlejning

- Vi har været med i hele processen gennem de seneste 6-8 måneder, og vi har selv peget på Kiloutou som vores foretrukne ejer, fortæller CEO Dan O. Vorsholt til Maskinteknik.

Han er desuden meget tilfreds med at GSV fremadrettet beholder sit grønne logo.

Muligheder og muskler

Ifølge GSV-direktøren har CataCap været den helt rigtige ejer gennem de senere års store udvikling på blandt andet den digitale front.

- Nu får vi med Kiloutou Group en ejer, der er en ledende aktør i branchen i Europa, som har stort set samme værdikompas og fokusområder som GSV - med flere muligheder og større finansielle muskler, så det bliver meget spændende, siger han.

Får det nye ejerskab indflydelse på GSVs investeringer og udviklingsplaner?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kiloutou har jo netop købt ind på vores plan og strategi for de kommende år, så det hele fortsætter. Vi har samme fokusområder i forhold til bæredygtighed, digitalisering og mennesker før maskiner, fastslår Dan O. Vorsholt.

Plads i direktionen

Som en del af det nye set-up får Dan O. Vorsholt en plads i direktionen i Paris, men han fortsætter også som CEO hos GSV Materieludlejning.

- Vi fortsætter med vores strategi, og der er ingen ændringer i vores ledelse. Men det er klart, at jeg med min supplerende rolle hos Kiloutou bringer GSV tættere til ejerne. Det bør blive en fordel for begge parter, siger han.

Kiloutou er i dag en aktør i fem europæiske lande, og Danmark bliver dermed det sjette land. Koncernen er for eksempel allerede til stede i Nordtyskland.

- Men det er kun med liftudlejning, så her ser jeg muligheder for at ekspandere GSV. Særligt i forhold til Femern er det en interessant åbning, siger GSVs CEO til Maskinteknik.