Lyt til artiklen:

Forpremiere på forsinket jubilæum

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Abonnementsartikel

A.E. Maskiner har taget turen til Kloakmessen for første gang.

Fredag den 1. april holder A.E. Maskiner i Randers et Åbent Hus-arrangement med tilhørende 10-års jubilæum. Faktisk var jubilæet reelt tilbage i august 2020, hvor A.E. Maskiner samtidig flyttede til deres nuværende større lokaler på Bronzevej i Randers, men coronarestriktioner gjorde det dengang umuligt at fejre begivenheden.

Men det gør man så nu, og i disse dage er A.E. Maskiner desuden udstiller på Kloakmessen, som også fungerer som en slags forpremiere til næste uges jubilæum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vores første Kloakmesse som udstiller, og foreløbig har mange været forbi standen. Vi deltager naturligvis primært for at møde vores nuværende og nye kunder, men vi sørger selvfølgelig for at fortælle om vores arrangement i Randers i næste uge, fortæller Kasper Hougaard, da Maskinteknik møder ham på Kloakmessen.

Mad, musik og maskiner

Foruden en stribe repræsentanter for virksomheden har A.E. Maskiner medtaget et mindre sortiment af maskiner og redskaber på messen - blandt andet to Volvo gravemaskiner ECR25 og ECR50, nogle JST-skovle samt en tilt fra Engcon.

- Pladsen er begrænset, så vi håber interesserede i stedet vil besøge os hjemme i Randers den 1. april, hvor de kan se hele vores sortiment, siger han.

Jubilæet bliver fejret med båd god mad og live-musik.

- Desuden kan man møde en række af vores leverandører og deres produkter. Det gælder blandt andet Aksel Benzin, JST, Engcon, Leica, Tiltman, MO Implements og Compacttilt, fortæller Kasper Hougaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra 1 til 45 medarbejdere

Virksomheden begyndte i forholdsvis beskedne rammer i 2010 i en gammel lade i Ørsted på Djursland. Her startede indehaver Anders Ebbesen A.E. Maskiner ApS som 24-årig . Virksomheden bestod dengang af Anders selv og en minigraver, han lejede ud.

rich-media-3
Indehaver Anders Ebbesen, A.E. Maskiner.

I begyndelsen ballancerede Anders driften af virksomheden og en fuldtidsstilling ved hans daværende arbejde. Siden da har virksomheden taget fart, og i dag har ca. 45 medarbejdere deres arbejdsplads i de 5.700 kvadratmeter store lokaler.