Lyt til artiklen:

Gravemaskine over disken på Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Abonnementsartikel

SH Maskiner og Anlægs besøg hos S.D. Kjærsgaards stand på kloakmessen endte med et køb af en 9 tons gravemaskine fra Case.

Messer er ikke blot udstilling, fremvisning og masser af fagsnak. Der er også regulære handler med maskiner, materiel og udstyr.

Det var for eksempel tilfældet torsdag på Kloakmessen, hvor der på S.D. Kjærsgaards stand var håndslag på en 9 tons Case gravemaskine CX90D XR.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var anlægsgartner- og entreprenørvirksomheden SH Maskiner og Anlæg i Hejnsvig, der købte maskinen, som var monteret med Sjørring skovl og rototilt.

Modellen var en af tre Case-maskiner, S.D. Kjærsgaard havde valgt at tage med til messen. De to andre var en kompakt ged og så en rendegraver ST-model, som importøren havde lavet et messetilbud på.

- Vi har 10 eksemplarer tilbage af Case 695ST SS rendegraver, og dem har vi lavet et godt tilbud på, så der er penge at spare i forhold til SV-serien, den nye stage V-model, som afløser ST'eren, fortæller indehaver Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard til Maskinteknik.

rich-media-2
Palle Kjærsgaard havde lavet et godt messetilbud på Case rendegraveren 695ST, som snart kommer i en ny SV-version. Foto: Torben Jastram.

Importøren har bestilt 25 eksemplarer af den nye SV-rendegraver hjem, og de første bliver leveret allerede sidst på foråret.

- Det er stage V, og så kommer SV'eren desuden med en ny kabine, som er lidt mere rummelig. Vi kommer til at sælge den med tre forskellige typer gravearm, siger Palle Kjærsgaard.