Lyt til artiklen:

Recover har opkøbt KloAgger

00:00
Hastighed: ???x
02:11

Abonnementsartikel

Recover, som er en af Nordens største industri- og skadeservicevirksomhed, har styrket sin position i Danmark gennem opkøbet af KloAgger.

Den nordiske industri- og skadeservicevirksomhed Recover udvider sin forretning med opkøbet af KloAgger. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Det er den tidligere fodboldspiller Daniel Agger, der indtil nu har ejet selskabet, efter han var med til at starte det i 2012.

- KloAgger har ry for at være veldrevet selskab og er kendt for at levere fremragende kundeservice. Virksomheden har en erfaren ledelse, engagerede og erfarne medarbejdere, samt tilfredse kunder. Vi er glade for, at ejerne fortsætter i deres nuværende stillinger og fremadrettet udvikler virksomheden i fællesskab med Recover. Vi ser frem til at byde virksomhedens medarbejdere og deres ekspertise velkommen i Recover, siger Kim Steendahl, administrerende direktør i Recover Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

KloAgger er leverandør af kloakservice, slamsugning og TV-inspektion. Recover skriver, at KloAgger vil give Recover Danmark en solid base i hovedstadsområdet og vil være en fremragende tilføjelse til deres eksisterende service. KloAgger vil fortsætte med at operere under eget navn og brand som et datterselskab til Recover Danmark.

Marco Agger, der er administrerende direktør i KloAgger, udtaler, at man hos KloAgger glæder sig til at blive en del af Recover, og man tror på, at man har fundet et godt hjem for KloAgger.

- Vi ser frem til i fællesskab at udvikle virksomheden og vores service, sådan at vi i fremtiden kan stå endnu stærkere. Vi vil fortsat være en lokal, troværdig og kvalitetsbevidst partner for vores kunder, der i det daglige stadig vil blive mødt af de samme velkendte medarbejdere, nu bare med et endnu stærkere bagland og nye services, der kan drages nytte af, siger Marco Agger.

Recover skriver yderligere, at købet af KloAgger er en vigtig del af Recovers strategi om at opbygge en velrenommeret skandinavisk industri- og kloakservicevirksomhed. KloAgger fortsætter som selvstændigt selskab i Recover. Ledelsen og medarbejderne i KloAgger fortsætter uændret fra de nuværende lokaliteter.

I regnskabsåret 2021 præsterede KloAgger et overskud på små seks millioner kroner.