Lyt til artiklen:

Nicolaisen & Larsen skifter navn

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Fra den 1. april hedder JCB-forhandleren ikke længere Nicolaisen & Larsen. Det sker som følge af, at virksomheden blev opkøbt af Royal Reesink i 2021.

Fra og med den 1. april vil Nicolaisen & Larsen kendes ved navnet Reesink Construction. Dette sker, efter virksomheden i 2021 blev opkøbt af hollandske Royal Reesink.

- Som en del af Royal Reesink koncernen fortsætter vi med at øge vores fokus inden for levering af højkvalitetsmaskiner, reservedele og serviceydelser. Vores kunder vil indenfor den nærmeste fremtid komme til at se et nyt visuelt udtryk, men den gule farve på JCB-maskinerne og erfaringen siden 1975 rører vi ikke ved, udtaler COO Bo M. Nørgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Reesink Construction skriver, at man fortsat vil have et stort fokus på bæredygtige og emissionsfri maskiner fra JCB med det store udvalg af elektrificerede maskiner til det danske marked, og nu også med de brintdrevne maskiner på vej.

- Vi glæder os meget til at komme ud i markedet med vores nye navn og fastholde, at vi står klar som en professionel samarbejdspartner, hvad angår maskiner og service, slutter Bo M. Nørgaard.

I Danmark har Reesink Construction en søstervirksomhed i form af allerede etablerede Reesink Turfcare, der sælger maskiner til professionel græspleje.

Royal Reesink er international distributør og serviceudbyder inden for højkvalitetsmaskineri, reservedele og serviceydelser til landskabsvedligeholdelse, intern transport, lagerdesign, civilingeniør og landbrugssektoren. Hendrik Reesink startede sin enkeltmandsvirksomhed i Zutphen i 1786, og siden er Royal Reesink vokset og har nu over 2.500 ansatte og snesevis af datterselskaber rundt om i verden.