Lyt til artiklen:

Oplev masser af maskiner til demodag i Rødby

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Abonnementsartikel

RGS Nordic i Rødby "lægger hus" til forårets første demodag. En række aktører indenfor maskinbranchen står bag arrangementet.

Den 29. april viser Aksel Benzin, AE Maskiner, CBS Wearparts, JMM og KCS masser af maskiner og anlæg i arbejde hos RGS Nordic i Rødby. Og det er ikke tilfældigt, at demodagen finder sted på sydhavnsøerne.

- Lolland-Falster oplever lige nu et decideret byggeboom. Ikke mindst på grund af Danmarkshistoriens største trafikale anlægsprojekt Femern-forbindelsen. Det er en spændende udvikling i en del af landet, som måske har været lidt overset tidligere, siger Claus Benzin, administrerende direktør i Aksel Benzin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Netop derfor så vi det som en oplagt mulighed at afholde en demodag på sydhavsøerne, og RGS Nordic har stillet deres store og moderne jordkarteringsanlæg i Rødby til rådighed. Så vi glæder os alle til at byde velkommen til en sjov dag med masser af maskinsnak, hygge og hestekræfter, fortsætter han.

Maskiner så langt øjet rækker

Der vil være noget for enhver maskinsmag på Færgevej 24 i Rødby. Arrangørerne vil vise alt fra grave- og læssemaskiner til knusere, sorteringsanlæg og opstakkere i aktion. Og det er netop muligheden for at opleve et bredt udvalg af maskiner, der er demodagens styrke, fortæller Claus Benzin:

- I stedet for at se hinanden som konkurrenter er vi gået sammen om arrangementet, så entreprenører og miljøfolk har let ved at finde en maskine, der matcher lige netop deres behov. Vi tror på, at det er den rigtige måde at gøre det på, forklarer han og fortsætter:

- Og der er stadig godt gang i hjulene på anlægs- og byggebranchen, så forhåbentlig kan arrangementet være med til at sælge nogle maskiner for os alle sammen, siger Claus Benzin med et smil.

Kom helt tæt på

Aksel Benzin, der er en af landets ældste leverandører af maskiner til råstofindustrien og miljøsektoren, vil vise maskiner fra Powerscreen og Telestack på demodagen i Rødby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med os har vi blandt andet vores Powerscreen Warrior 600-sorteranlæg, der ikke hører til blandt de største, men let kan klare op til 280 tons materialer i timen. Vi kalder den for 'bestselleren', fordi det er vores suverænt mest populære anlæg over hele landet, forklarer Claus Benzin.

- Vi har faktisk lige solgt en Warrior 600 til AH Entreprise i Nakskov, og vi ved, at der kommer til at være behov for maskiner til sortering af jord og byggematerialer i mange småbyer på Lolland-Falster. Her passer anlægget perfekt, slutter han.

Med på demodagen har Aksel Benzin også en Telestack Origin C2000RT, som kan opstakke materialer i en cirkelbue på 180 grader, så man slipper for hele tiden at flytte bunkerne med færdigvarer.

Vil du helt tæt på de mange forskellige anlæg og opleve maskinshowet i Rødby, så sæt kryds i kalenderen fredag den 29. april.