Lyt til artiklen:

Ny Bobcat-forhandler ser frem til landsdækkende opgave

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Abonnementsartikel

Stenderup A/S blevet udpeget til autoriseret Bobcat-forhandler for hele Danmark.

Bobcat har udpeget Stenderup A/S som ny autoriseret Bobcat-forhandler for Danmark. Det betyder, at Stenderup står for salg og service af den fulde produktportefølje direkte til slutbrugerne.

- Det bliver en meget spændende opgave for os, som vi virkelig ser frem til, fortæller adm. direktør Troels S. Jensen til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi vil give Bobcat den opmærksomhed, som mærket fortjener

Adm. direktør Troels S. Jensen, Stenderup A/S

- Vi vil tilbyde hele det imponerende og omfattende program af maskiner, Den største volumen ligger i minigraver-segmentet, og det er naturligvis også her, vi vil fokusere vores indsats mest fra start, tilføjer han.

rich-media-3
Bobcat har succes med den nyligt lancerede serie med E50z, E55z og E60 - R2-seriens 5-6 tons modeller, der tilbyder en solid blanding af ydeevne, stabilitet og kontrol. Pressefoto.

I minigravemaskine-sortimentet har der været flere vigtige nylanceringer i Danmark. Det gælder blandt andet E10e, som ifølge producenten selv er verdens første 1-ton elektriske minigraver, der er ideel til indendørs arbejde samt opgaver i andre støj- og emissionsfølsomme miljøer.

rich-media-4
Den lille elektriske E10e 1- ton minigraver. Pressefoto.

Bobcat er også klar med E88 R2-serie 8 tons midi-gravemaskine, der lanceres i næste uge, og efter sigende leverer høj produktivitet fra en kompakt dimensionsmaskine med høj løftekapacitet og et fantastisk førermiljø samt pålidelighed.

Bobcat tilbyder nu 11 minilæssermodeller og syv kompakte bæltelæssere. Senest er udvalget af Bobcat-læssere blevet udvidet med tilføjelsen af nye kompakte hjullæssere og små knækstyrede læssere. Bobcat-porteføljen omfatter også 17 minigravemaskiner og et udvalg af teleskoplæssere med løftekapacitet mellem 2,6 og 7,0 tons og maksimale løftehøjder fra 5,9 til 38,9 m.

- Vi vil give Bobcat den opmærksomhed, som mærket fortjener. Det har ikke altid været tilfældet, men vi er klar. Vi har over 30 medarbejdere fordelt på salg, service og administration og vi dækker hele Danmark, fastslår Troels S. Jensen, som regner med at Stenderups ekspertise og erfaring med salg af kompakte maskiner vil hjælpe med at øge salget af Bobcat-produkter i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-6
Pressefoto.

En nylig tilføjelse til Bobcat-sortimentet er en ny serie af lette komprimeringsprodukter, der omfatter syv forskellige produktfamilier og 37 modeller.

Hos Doosan Bobcat ser man også frem til samarbejdet med de nye forhandlere i Danmark.

- Vi er glade for at udnævne Stenderup A/S som Bobcat-forhandler for Danmark. Stenderup har en lang og succesrig historie, der går tilbage til 1936, og har leveret kvalitetsmaskiner og andre produkter til både byggeri og landbrug i hele Danmark. Vi er også virkelig imponerede over det stærke fokus hos Stenderup på service/eftermarkedssupport til kunderne, siger Johan Bursell, som er distriktschef for Norden & Baltikum for Doosan Bobcat.

Udover hele Bobcat-serierne af maskiner og tilbehør vil Stenderup tilbyde et komplet udvalg af ægte Bobcat-tilbehør og dele til at understøtte både nye og eksisterende Bobcat-kunder i Danmark.