Lyt til artiklen:

Erfaren branchemand bag Volvo-rattet

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Abonnementsartikel

Henrik Torp er ansat som Head of Retail Operations for Volvo Entreprenørmaskiner.

Det er en kendt og erfaren Volvo-mand som forleden satte sig til rette i førerkabinen hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S.

Det er 59-årige Henrik Torp, som fra 1. maj indtrådte som Head of Retail Operations Denmark og dermed skal tegne profilen for en af landets største entreprenørmaskine importører fremover. Det skriver Volvo CE i en pressemeddelelse.

Henrik Torp kommer fra en stilling som regionaldirektør i Autohuset Vestergaard i Hillerød, men har gennem det meste af sit arbejdsliv beskæftiget sig med Volvo. Dels gennem 12 år i lastvognsdivisionen Volvo Trucks, hvor han i en to-årig periode var udstationeret i Australien og dels som administrerende direktør hos Titan Lastbiler A/S i Ringsted. Hans karriere startede tilbage i 80'erne som udlært automekaniker, og han kender derfor indgående hele værdikæden fra salg til service og værksted.

Det er hans overbevisning og faste ledelsesfilosofi, at gode resultater går gennem glade medarbejdere, hvilket igen giver glade kunder og gode relationer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg har altid været fascineret af branchens dynamik. Især de tætte og langvarige kundeforhold som vi skal værdsætte og fortsat arbejde hårdt for, siger Henrik Torp, som ser frem til at tage fat på de udfordringer som branchen er mødt af i øjeblikket.