Lyt til artiklen:

Udfordring til kreative gravemaskineførere

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

Rototilt er klar med 2022-udgaven af Excavator Hero - en tilbagevendende kampagne og konkurrence for gravemaskineførere. Bag konkurrencen står Rototilt, som udfordrer brugerne til at vise deres færdigheder med deres tiltrotator i en video.

Gennem den tilbagevendende Excavator Hero-kampagne vil Rototilt hylde det arbejde, som førerne udfører i deres hverdag. Sidste år inviterede de 12 kunder til at konkurrere med en kreativ video, hvor de viser deres arbejde med tiltrotatoren frem. Konkurrencen var en succes med over 20.000 stemmer og opfordringer fra fans til at fortsætte konkurrencen i 2022.

- Vi blev overvældet af engagementet i 2021. Alle syntes virkelig at kunne lide konceptet, og vi har fået mange spørgsmål om, hvad det næste bliver. Vi vil fortsætte med det samme konkurrencekoncept, men vi vil gerne give flere chancen for at deltage, siger Jack Sklenar, koordinator for sociale medier hos Rototilt.

I løbet af maj måned kan alle, der bruger en tiltrotator fra Rototilt, indsende deres egen kreative video. De tre finalister i Excavator Hero 2022 modtager en invitation til Rototilts hovedkvarter i Vindeln, Sverige, i september. Derudover vil vinderen modtage 10.000 euro, som kan bruges på et valgfrit Rototilt-produkt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Vinderen af Excavator Hero 2021, Eoin O'Connor, vil ledsage Rototilt til Bauma senere på efteråret som en del af sidste års pris.

- Det var en fantastisk mulighed for at fremvise evnerne til at køre denne maskine og vise noget af det arbejde, vi udfører. Det var en stor ære at vinde konkurrencen, fortæller Eoin O'Connor.