sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

6 vigtige ting at huske ved køb af teleskoplæsser

00:00
Hastighed: ???x
02:56

Abonnementsartikel

En teleskoplæsser er typisk anvendt inden for blandt andet bygge- og anlægsbranchen og inden for landbruget. Teleskoplæssere er fremragende til at bevæge sig i forskellige retninger, uden at selve maskinen og bommen mister fast retning

Maskinens bom kan således optimalt løfte byggematerialer af trailere eller lastbiler og flytte det til eksempelvis en byggeplads eller en etage i en bygning. Indenfor landbruget kan foder og halmballer på samme måde flyttes fra en trailer ind i laden ved brug af teleskoplæsseren.

Fordi teleskoplæssere er så manøvringsdygtige, så er de meget anvendelige i mange brancher. Men hvad skal du kigge efter, når du skal anskaffe dig en teleskoplæsser? Det kigger vi nærmere på her. Her er de vigtigste ting, du bør tage med dig, når du skal anskaffe dig en teleskoplæsser.

1. Ny eller brugt teleskoplæsser kan have stor betydning

Overvej om du skal købe en brugt teleskoplæsser i stedet for en ny. Der findes store leverandører i Danmark, der sælger fuldt funktionelle og servicerede brugte teleskoplæssere. Du får en fremragende maskine til en meget lavere pris.

2. Køb ikke automatisk den samme model igen

Har du arbejdet med teleskoplæssere før, så gå ikke blot ud og køb den samme model igen, fordi den klarede opgaven. Der er hele tiden ny teknologisk udvikling indenfor entreprenørmaskiner og en lille forskel kan ende med at spare dig megen tid og penge.

3. Vælg en stærk forhandler, der har den bedste løsning

Find en leverandør, der har et stort udvalg af nye og brugte teleskoplæssere og mange års erfaring og kundegrundlag med din branche. Du vil få ekspertviden, som er noget nær umulig selv at opsamle - og en maskine du eventuelt ikke selv ville have fundet frem til, der yder maksimalt for dig.

4. Købsprisen er ikke den eneste omkostning

Købsprisen er ikke det eneste, der skal betales, når der købes entreprenørmaskiner. Husk at spørge ind til maskinservice og vedligeholdelse for de modeller du overvejer at købe. Og har din forhandler akut service, så du hurtigt kan komme videre i arbejdsopgaverne, hvis det skulle gå galt?

5. Stil krav til hvor lang tid du kan gøre brug af din investering

Hvad er levetiden for den teleskoplæsser du overvejer at købe? Hvad end du køber en ny eller brugt teleskoplæsser, så spørg ind til den forventede levetid for modellen. Jo længere levetiden er, jo mere værdi får du i udbytte fra maskinen.

6. Køb, hvis der er sæson for din maskine

Nogle entreprenørmaskiner er mere efterspurgte på bestemte tider af året i forhold til andre. Det kan køre prisen lidt i vejret hos nogle forhandlere. Overvej, hvornår det er et godt tidspunkt for din virksomhed at investere i teleskoplæsseren.

En teleskoplæsser kan spare dig tid og penge over mange år, men den perfekte teleskoplæsser til lige netop de opgaver du skal løse, kan maksimere, hvad du ender med at spare. Gå ikke blot ud og køb den nemmeste og hurtigste teleskoplæsser på markedet.