Lyt til artiklen:

To nye entreprenører på Mary Elizabeths Hospital

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Efter en udbudsrunde har Elindco A/S og Wicotec Kirkebjerg A/S vundet entreprisen på udførelsen af aptering og tekniske installationer på Mary Elizabeths Hospital.

På Østerbro i København er der stor byggeaktivitet. Mellem store kraner og byggeelementer går gule veste med skriften Center for Ejendomme rundt på Rigshospitalets matrikel, hvor Region Hovedstadens nye hospital for børn, unge og gravide, Mary Elizabeths Hospital, bliver bygget.

Nu har Region Hovedstadens Center for Ejendomme, der er bygherre på projektet, fundet de to entreprenører, der skal stå for installationer og aptering på det 2,8 milliarder store byggeri.

Efter udbudsrunden stod det klart, at det bliver Elindco A/S, der vinder kontrakten på 259 millioner kroner for udførelsen af entreprisen på hospitalets indvendige elementer, også kaldet aptering. Mens Wicotec Kirkebjerg A/S underskriver en kontrakt til en værdi 540 millioner kroner for entreprisen på hospitalets tekniske installationer.

Kontrakterne blev underskrevet tirsdag 3. maj på byggepladsen til stor glæde for vicedirektør i Center for Ejendomme, Ole Kristian Bottheim:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er to entreprenører, der deler vores vision om at skabe hospitalsrammer i verdensklasse. Mary Elizabeths Hospital er på mange måder et nyskabende byggeri, der tænker patienten ind i byggeriet på en helt ny måde. Det bliver et hospital hvor børn, unge og forældre vil opleve, at tryghed, hjemlig atmosfære og leg er tænkt ind i rammerne. Vi glæder os til samarbejdet med Elindco og Wicotec Kirkebjerg om at bygge et hospital i absolut topklasse.