Abonnementsartikel

Christina Christensen er tredje generation i spidsen for familievirksomheden Anton Christensen ApS ved Herning. Kom tættere på den ihærdige direktør og den lokale entreprenør i portrættet her.

Der er forholdsvis stille på kontoret hos Anton Christensen ApS i Snejbjerg ved Herning. I hvert fald i dag, hvor Maskinteknik har valgt at besøge entreprenøren. Solen skinner gennem lamellerne ned på et lille granitspringvand i hjørnet af lokalet. Herfra udspringer bizart, neongrønt vand, og det er denne rolige piplen, der fylder øregangene, fra det øjeblik man åbner døren. Dét og så den køleskabsagtige brummen, der kommer fra et stort akvarie, hvor en flok fisk holder til. På de lyseblå vægge i lokalet hænger diverse uddannelsesbeviser. Det er de tidligere frontfigurer i firmaet Anton Christensen, som var stifter, og Leif Christensens. Sidstnævnte tog over for sin far. I dag er det tredje generation Christina Christensen, der sidder i direktørstolen i Anton Christensen ApS.

Hun taler lige i telefon. Det gør hun ofte, fortæller hun. Det er hovedsageligt hende, der står for at koordinere, hvad de 10 medarbejdere i firmaet laver.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.