Lyt til artiklen:

Rototilt opgraderer stor tiltrotator

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Abonnementsartikel

Rototilt fremviser sin seneste tiltrotatorinnovation, RC9, til gravemaskiner op til 43 tons.

- Med RC9 ønsker vi at bringe kundefordelene ved tiltrotatoren ud til endnu flere brugere og store maskiner, siger Per Väppling, salgs- og marketingchef hos Rototilt.

I forbindelse med den norske messe Vei og Anlegg 2022 viste Rototilt for første gang det sidste nye fra en række tekniske udviklinger, tiltrotatoren RC9 til gravemaskiner mellem 32 og 43 tons. Det giver brugere med store maskiner mulighed for at skifte mellem udgravning og opgaver, der kræver mere præcision, og reducerer antallet af maskiner og maskinflytninger, der kræves til en opgave.

- Vi ønsker at udvikle gravemaskineførerens hverdag, og med RC9 vil vi bringe kundefordelene ved tiltrotatoren ud til endnu flere brugere og endnu større gravemaskiner. Vores produktudviklingsteam har formået at føre det endnu videre med nye funktioner, som yderligere vil forbedre slutbrugernes køreegenskaber og fleksibilitet, siger marketing- og salgschef Per Väppling i en pressemeddelelse.

Den nye tiltrotator er Rototilts mest kraftfulde til dato, og den er tilpasset til gravemaskiner med brudkraft på op til 280 kN. Ny trykkompenseret hydraulik betyder, at tiltrotatorens funktioner kan arbejde uafhængigt af hinanden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- De større gravemaskiner arbejder med endnu tungere opgaver, og derfor har det været vigtigt for os at bruge meget tid på sikkerhed, præcision og kontrol. Målet har været at opnå en optimal kombination af tiltfunktion og rotation for at få en forbedret og jævnere køreoplevelse med fuld kontrol for føreren. Vi ønskede at udvikle denne løsning fuldt ud og kompromisløst inden lanceringen, siger produktchef Sven-Roger Ekström.