Abonnementsartikel

Caterpillar er klar med tre nye minilæssere, som udkommer med blandt andet forbedret kabine og øget multifunktionalitet.

Caterpillar har præsenteret sin næste generation af minilæssere. De nye modeller Cat 906, 907 og 908 udkommer alle med Caterpillars nye C2.8 motor, der lever op til EU's Stage V-krav og leverer samme antal hestekræfter (74) som den foregående model men 13 procent mere drejningsmoment. Caterpillar skriver, at de nye minilæssere er hurtigere end den forrige generation, og at hydraulikken har fået en overhaling.

I den nye forseglede og tryksatte kabine finder man et par ændringer fra den forrige generation af hjullæssere. Herunder større standard sidespejle med opvarmning. Derudover har Caterpillar skiftet både for og bagruder, så der nu er 60 procent bedre viskerdækning. Derudover er den nye kabine udstyret med et opgraderet kontrolpanel, der tilbyder en række maskindriftsinformationer i realtid, hvilket gør maskinføreren i stand til at konfigurere blandt andet hydrostatisk transmissionsreaktion og automatisk motorstop i tomgang.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.