Lyt til artiklen:

Metso Outotec udvikler ny elektrisk serie

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Abonnementsartikel

En ny serie af eldrevne, mobile knusere og sigter er på vej fra Metso Outotec. Alle maskinerne er udviklet ud fra den samme platform, hvilket skal gøre det lettere for virksomheden at hjælpe sine kunder med blandt andet service.

Som svar på den øgede efterspørgsel efter bæredygtige løsninger er finske Metso Outotec i gang med at udvikle en ny komplet serie af eldrevne knusere og sigter på bælter.

Den nye Lokotrack-serie vil blive bygget på en unik platform, som Metso Outotec har arbejdet på siden 2020 og brugt i omegnen af 20 millioner euro på at udvikle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selve platformens koncept er færdigudviklet, og dermed træder man nu ind i den næste fase af tilblivelsen af den nye serie. Det er designfasen. Metso Outotec skriver, at den nye Lokotrack-serie vil transformere industrien indenfor mobil knusning og sigtning samt bidrage til at nå virksomhedens klimamål.

- Den nye Lokotrack-serie vil imødekomme vores kunders behov ved at tilbyde brugervenligt, diesel-elektrisk udstyr. Muligheden for at skifte til en ekstern strømkilde minimerer driftsomkostningerne og giver adgang til at vores kunder kan bruge vedvarende energi, siger Renaud Lapointe, der er Senior Vice President hos Metso Outotec.

rich-media-2
Den nye Lokotrack-serie skal blandt andet hjælpe Metso Outotec med at nå sine klimamål. Pressefoto.

Den nye platform, som producenten udvikler, vil gøre det hurtigere og lettere at udvikle produkter og reducere antallet af komponenter, skriver den finske virksomhed.

- Ved at anvende én fælles, gennemgående arkitektur i hele serien, har vi mulighed for at lave skalerbare løsninger, som problemfrit kan kombineres og justeres til forskellig anvendelse og kapaciteter. Harmoniseret design og avancerede digitale løsninger gør det i øvrigt muligt for vores globale servicenetværk at hjælpe vores kunder gennem hele udstyrets livscyklus, siger Jarmo Vuorenpää, der er direktør for Lokotrack-området hos Metso Outotec.