Lyt til artiklen:

Kobelco lancerer ny nedrivningsmaskine

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Japanske Kobelco har udgivet den næste generation af 50-tons nedrivningsmaskinen SK550DLC.

Ydeevne, holdbarhed og komfort er de tre områder, som Kobelco har fokuseret på i sit arbejde med at udvikle den næste generation af nedrivningsmaskinen SK550DLC, som producenten netop har lanceret.

Den nye SK550DLC-11 erstatter SK550DLC-10, som udkom i 2018. Ligesom sin forgænger er 11'eren udstyret med Kobelcos gennemprøvede NEXT-system til både højtliggende nedrivningsarbejde og nedrivning af fundamenter. Derudover muliggør systemet nem transport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen har fire ultralange redskabskonfigurationer og kan arbejde op til en højde på 27,5 meter. Kobelco skriver, at den separate boom-konfiguration er ideel til at nedrive lavere etager på høje bygninger og har en maksimal arbejdsdybde på 6,2 meter. De forstærkede redskaber kan let udskiftes på byggepladsen.

- Kobelco har længe været ledende på nedrivningsmateriel og SK550DLC-11 tilbyder kunderne den alsidighed og fleksibilitet, man behøver for at kunne arbejde både højt og lavt med samme maskine. NEXT-systemet er et stort salgsargument for denne maskine, idet det er designet til at spare både væsentlige omkostninger og tid på byggepladsen. Redskaberne kan udskiftes on-site på cirka 30 minutter, og maskinen kan let transporteres på en almindelig lastvogn. SK550DLC-11 er også blevet forstærket, så den kan modstå nogle af de hårdeste nedrivningsforhold, siger Peter Stuijt, der er Product Marketing Manager hos Kobelco.