Lyt til artiklen:

Rototilt satser på nyt centrallager i transportcentrum

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Abonnementsartikel

Med centrallagerets nye placering følger kortere leveringstider, øget fleksibilitet og tilgængelighed for selskabets kunder.

Rototilts centrallager rykker efter planen placering til Rosersberg, som er et stort trafikknudepunkt nord for Stockholm, i slutningen af i år.

Det betyder, at Rototilt, der fremstiller tiltrotatorer, vil centralisere reservedels- og tilbehørhåndtering fra Vindeln til centrallageret. Det samme vil gælde for kundeleverancer for hele sortimentet inden for Rototilt Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et logistikcenter, som er geografisk perfekt ud fra alle synsvinkler. Det ligger et stenkast fra Arlanda, og de fleste logistikløsninger, der findes i Norden, udgår fra den nordlige del af Stockholm, siger After Sales Manager ved Rototilt Jan Karlsson i en pressemeddelelse.

Hurtigere fragt

Når det nye centrallager beliggende i Roserberg efter planen sættes i drift i løbet af fjerde kvartal i år, vil det for Rototilts kunder i Europa indebære, at fragten vil ske en dag hurtigere.

- Med et nyt centrallager reducerer vi vores leveringstid på reservedele og tilbehør. Det betyder, at vi får adgang til bedre og mere omkostningseffektive transportløsninger, siger Jan Karlsson.

Beslutningen om den nye placering er baseret på en grundig undersøgelse, hvor der i løbet af det seneste år er gennemført en analyse med udgangspunkt i virksomhedens ekspansionsplan og kundernes øgede behov og krav.

Ved at effektivisere Vindeln, så den bliver en produktionsenhed, vil det ifølge ifølge Jan Karlsson give bedre styr på produktionen og logistikdelen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Rototilts kunder har store forventninger til, at vi leverer førsteklasses service og support, og det er præcis den slags partner, vi gerne vil være, siger Jan Karlsson.