Lyt til artiklen:

Nyt vogndæk til tung last og forskelligt underlag

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Dækfirmaet BKT har udviklet et nyt dæk til vogne for at imødekomme behovet for blandet kørsel med tung last i terræn og på vej.

Udfordringen for vogndæk er ifølge dækvirksomheden BKT, at lasten bliver stadigt tungere, mens vognene samtidig skal kunne begå sig under forskellige forhold i terræn og på vej.

BKT oplever, at der er en tendens til, at vogndæk betragtes som sekundære i forhold til traktorer og andre maskiner, men firmaet mener, at vogndæk er afgørende for produktiviteten.

På baggrund af konkrete kunders behov for vogndæk til barske opgaver, har BKT derfor udviklet et helt nyt dæk, som virksomheden selv kalder banebrydende.

Dækket er et radialdæk, der har fået navnet FL 695 og er udviklet til at dække behov i landbruget samt bygge- og anlægsbranchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

BKT skriver i en pressemeddelelse, at dækket er usædvanligt slidstærk og modstandsdygtigt i kraft af en stærk karkasse med flere lag stål. Dækket er dermed godt beskyttet mod punktering, og det øvrige materialevalg yder ekstra beskyttelse mod skarpe genstande.

rich-media-1
Dækmønsteret medvirker ifølge BKT til stor stabilitet selv med tung last.

FL 695 fremhæves desuden for sit dækmønster, der giver stor stabilitet selv med tung last. Og dyb slidbane sikrer ifølge BKT lang levetid og optimal selvrensning på vej og i terræn.

Dækket leveres i størrelse 650/55 R 26,5.