Lyt til artiklen:

Dansk kran-virksomhed solgt til Nordic Crane

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Abonnementsartikel

Kran-Kompagniet AS bliver nu en del af Nordic Crane efter at have solgt 70 procent af forretningen til det norskejede kranselskab.

For mere end ti år siden blev brødrene Morten Eriksen og Mikkel Eriksen enige med deres gode kammerat Casper Petersen om at forfølge drømmen om at starte egen mobilkranvirksomhed. Det blev startskuddet til Kran-Kompagniet. Nu sælger stifterne 70 procent af virksomheden til Nordens største kranselskab, Nordic Crane, for sammen at blive førende i Danmark.

- Vi har haft 10 rigtig gode år med masser af succes, men skal vi vokse og kunne byde ind på de helt store opgaver i Danmark, skal vi have en større volumen. Derfor er et samarbejde med Nordens største kranvirksomhed optimalt for os. Vi glæder os til at udvikle os sammen med Nordic Crane og til at kunne tage en større markedsandel af det danske marked og fremover løfte flere opgaver, også for de helt store spillere i den danske byggebranche, siger Morten Eriksen, medejer af Kran-Kompagniet AS.

For Nordic Crane bliver opkøbet det første skridt ind på dansk marked. Virksomheden blev etableret i Norge og er i dag førende inden for mobilkraner, lastbilkraner og transporttjenester med over 350 maskiner i Norge og Sverige Kran-Kompagniet nu altså også i Danmark.

- Vi har længe ledt efter en samarbejdspartner i Danmark, og i Kran-Kompagniet har vi fundet et godt match. Vi ser nu frem til det danske eventyr, der venter derude, siger Morten Heli-Hansen, direktør i Nordic Crane.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Købsaftalen træder i kraft den 23. juni 2022. Kran-Kompagniet vil fremover indgå under Nordic Crane, men fortsat være under ledelse af Casper Petersen, Morten Eriksen og Mikkel Eriksen i de danske afdelinger på Sjælland og Jylland.